Hotspot: restaurant MEDDENS

Hotspot

Restaurant MEDDENS – Hilversum

Aan de Kerkstraat is Hilversums nieuwste ontmoetingsplaats geopend. Gevestigd in het voormalige en gelijknamige warenhuis, gonst het bij restaurant MEDDENS vanaf de lunch tot aan het diner en de middernachtelijke drankjes.

Het restaurant op de begane grond is licht door de grote ramen van het pand en de helderblauwe en roze tinten in het interieur. De 360-graden bar en tafeltjes zijn een plek van komen en gaan. Voor wijn met oesters, een G&T of twee en voor kleine hapjes als bruschetta en garnalenkroketten. Op het internationale menu heeft vis de hoofdrol. Van kabeljauw tot kreeft. Maar er is ook ruimte voor een hamburger, een steak of een goede latte met sandwich voor lunch. In het weekend vult de open ruimte op de begane grond zich met de soulmuziek verzorgd door een DJ. Dit maakt MEDDENS ook de perfecte plek om tot laat te blijven borrelen met een klein hapje aan de bar.

Niet alleen op het menu zwemmen vissen je om de oren. Ook de groen geschubde muur op de verdieping van de keuken knipoogt naar het thema. Tafeltjes op een split level verhoging met rijke messing en grijstinten vormen een plek om langer of intiemer te tafelen. De sfeer doet denken aan New York met betonstuc op de muren en een houten vloer in visgraatpatroon. De 3e verdieping met groen en beplanting is geschikt voor private dining of meetings in een privéruimte voor 18 gasten. In al hun diversiteit zijn de verdiepingen, met totaal plek voor 160 couverts, verbonden door de originele trap met messing leuning. Het terras heeft bij mooi weer plaats voor 130 zonaanbidders en dankzij de luifels en heaters duurt het zomerseizoen extra lang.