Hotspot: De Kanarie Club

Hotspot

Een vogelvrij horecaconcept is uit het ei gekropen. In (of achter) de Foodhallen Amsterdam vind je De Kanarie Club. Een te gek concept in een te gekke ruimte.

Foodhallen Amsterdam

De Kanarie Club maakt het mogelijk om werktijd en vrije uurtjes écht te combineren. Voor werkduiven, vroege vogels, nachtuilen én knalkanaries is er nu één plek om naast elkaar op stok te zitten. Overdag werken op een inspirerende plek en moeiteloos door voor een smakelijk diner met vrienden. Alles kan in het innovatieve horecaconcept van Tsibo Lin, Chong Chu, Zing-Kyn Cheung en Rakish Gangapersad, de grondleggers van de Foodhallen. Work hard, play harder.

Start in de vroege uurtjes met verse croissantjes, boeren- of kokosyoghurt met huisgemaakte granola of wentelteefjes van suikerbrood, of pik één van de lunch specials mee. Van een focaccia met tonijn tot een jalapeño wrap of black angus burger. Op de dinerkaart vind je diverse lichte gerechten voor een zomerse avond op het terras. Een mogelijkheid is om zo met een gezelschap van alles wat te proeven. Denk hierbij aan kalfstartaar of risotto met shiitake. Houd daarna wel een plekje voor de huisgemaakte mini magnums of de Japanse mochi gevuld met ijs.

Foodhallen Amsterdam

Meer hotspots?