Cocktail Hotspot: Door74

Hotspot

Lieve Foodini…gaan jullie nu doen alsof jullie nieuwe hotspots ontdekken en dan komen met Door74?!? Die geheime deur in de Reguliers ken de gemiddelde Amsterdammer toch allang? Wat zeg ik: de gemiddelde (cocktailliefhebbende) Europeaan! True true.. maarrr ze hebben nu wel een heel fijn nieuw concept, en die hebben wij afgelopen weekend even geprobeerd voor jullie.

Door74

Door74 – vier gangen cocktails

Op 01 juni opende ook Door74 weer “de deur”. Door de nieuwe regels kunnen er nu nog maar 18 gasten tegelijk naar binnen en dus moest er gekeken worden naar het nieuwe verdienmodel. “Making it worth your while” werd leading en de uitkomst was een gaaf 4-gangen menu. Niet, zoals bij restaurants, de gerechten in de spotlight maar juist de vier cocktails. Elke cocktail komt met een bijpassende bite, maar de echt sterren van de show zijn uiteraard de cocktails.

Door74

Gun het jezelf

Voor ‚ā¨65,- wordt je 2 uur helemaal in de watten gelegd en proef je een heerlijk gebalanceerd cocktailmenu in een van Europa’s beste cocktailbarren.¬†PROHIBITION ENDS AT LAST!

Door74