Cape Town Social Club: Amsterdamse gezelligheid en Kaapstadse flair.

Hotspot

Midden in het centrum van Amsterdam opent de Cape Town Social Club de deuren. Kwaliteit, service en gezelligheid met een Zuid-Afrikaans sausje en Amsterdamse gezelligheid.

Cape Town Social Club

CTSC: Cape Town Social Club

Bij de CTSC gaan de Zuid-Afrikaanse eigenaren moderne gerechten serveren en cocktails met een twist. Beide zijn gepokt en gemazeld in de high-end horeca, dus dat belooft wat. Uit de keuken komen verfijnde gerechten die geïnspireerd zijn op Zuid-Afrika. Verwacht geen standaard braai of boboti, maar elegante gerechten met finesse. Chef Sebastian haalde voor het samenstellen van het menu inspiratie uit oude Zuid-Afrikaanse kookboeken en vertaalde de recepten naar het heden.

Cape Town Social Club

Prominente plek voor de cocktails

Ook cocktails krijgen een prominente plek in Cape Town Social Club. Alexander is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen aan de voorkant en zet hiervoor de ervaring in die hij wereldwijd opdeed. Van Kaapstad tot New York en van Londen tot Amsterdam, Alexander werkte in de beste bars en stelde regelmatig succesvolle cocktail- en drankkaarten samen. In zijn eigen restaurant schenkt hij zowel klassiekers als cocktails met een twist, waarbij onconventionele combinaties van ingrediënten of smaken niet worden geschuwd.

Cape Town Social Club

Alexander: “Sebastian en ik werken en wonen nu zo’n vijf jaar in Amsterdam. We misten een plek in de stad waar Zuid-Afrikaanse casual fine-dining centraal staat, dus we zijn zelf aan de slag gegaan. We hebben de afgelopen twee jaar keihard gewerkt om Cape Town Social Club te realiseren en we hopen dat er uiteindelijk een gemeenschap van liefhebbers ontstaat die onze smaakvolle gerechten, exceptionele wijnen en cocktails en warme Zuid-Afrikaanse gastvrijheid waardeert.”

Cape Town Social Club is van woensdag tot en met zaterdag geopend vanaf 17.00 uur.