Bramble Brasserie: Mediterraanse ervaring in hartje Amsterdam

Hotspot

Na te hebben proefgedraaid is Bramble, de nieuwe Mediterraanse brasserie in hartje Amsterdam, nu helemaal klaar om te deuren te openen. Gelegen in het bruisende Museumkwartier beloofd Bramble Brasserie een onvergetelijke en authentieke mediterrane ervaring te bieden voor alle fijnproevers.

Bramble Brasserie

Bramble Brasserie

In het hart van Amsterdam Zuid, op slechts een steenworp afstand van het beroemde Concertgebouw, nodigt Bramble zijn gasten uit voor een culinaire reis door de keukens van de verschillende mediterrane landen. De prachtige bloemenboog aan de buitenkant van het restaurant trekt je bijna direct naar binnen.

“Bij Bramble Mediterrane Brasserie proef je heerlijke romige risotto’s, voortreffelijke zeevruchten van de Griekse keuken, traditionele gerechten uit de mediterrane gebieden, fantastische desserts en nog veel meer…  Een warm welkom met alle gastvrijheid van de Middellandse Zee,” aldus Bramble.

Bramble Brasserie

Een avondje uit..

Bramble speelt goed in op de top locatie waar de brasserie zich bevindt, namelijk vlakbij het Concertgebouw.  Het personeel is getraind om binnen een korter tijdbestek een mooie avond voor de gasten te verzorgen. Zodat gasten op tijd door kunnen naar de volgende belevenis van de avond.

Een goed glas wijn maakt de avond uiteraard helemaal af. Bramble zorgt voor een zorgvuldig samengestelde selectie betaalbare wijnen uit diverse Europese landen. Dit vormt dan ook de perfecte aanvulling op deze culinaire ervaring. Hiermee brengt Bramble de verfijnde smaken van de Middellandse Zee naar de smaakpapillen van Amsterdam.

Bramble Brasserie