Foodies zijn altijd op zoek naar inspiratie voor nieuwe gerechten. De perfecte reden voor Bacardi om The Table of Ocho te lanceren. Een feestelijk inspiratieplatform, gecreëerd door BACARDÍ en chef London Loy, volledig in teken van een thuisdiner met 8 vrienden. Verwacht smaakvolle Caribische gerechten, de beste BACARDÍ Reserva Ocho cocktailrecepten, de ultieme playlist en tips voor tafelstyling.
Wij raden uiteraard iedereen aan lekker een kijkje te nemen op Table of Ocho, maar delen hieronder alvast ons favoriet recept.
Bereiding
Rasp 1 limoen en houd apart. Pers alle limoenen en sinaasappels uit boven een kom. Voeg gember, 3 geperste knoflooktenen, rode peper, sjalotten en koriander toe aan het sap en mix met een staafmixer tot je een gladde marinade hebt.
Snijd de vis in blokjes en verdeel over een grote schaal met de marinade. Laat 10 minuten afgedekt marineren in de koelkast.
Voor de salsa roja: mix 2 tenen knoflook, cherrytomaten, paprika’s, ui, appelazijn en tabasco in een blender tot een gladde saus. Bak de papaya in 5 minuten gaar, blus af met het scheutje Bacardi Reserva Ocho en breng op smaak met peper en zout. Verdeel de vis over acht borden samen met de papaya. Top af met wasabi kaviaar en de salsa roja. Garneer af met Shiso Purple cress of bieslook.
Pair met één van de geweldige Ocho cocktails!