Margarita limoen bar met tequila!

Recept

Margarita limoen bar met verse limoensap en…tequila! Een zoete snack die goed met je margarita cocktail gaat. Eet de margarita limoen bar als lekker tussendoortje of serveer het als dessert. Mocht je er liever geen alcohol in willen doen dan kan je dat vervangen door in plaats van tequila, sinaasappelsap te gebruiken.

limoen barBereiding limoen bar

Let op, dit recept maakt zo’n 24 repen.

  1. Verhit de oven op 180 graden.
  2. Bedek de bakvorm met folie en spray met bakspray.
  3. Mix de kruimels, 100 gram suiker, 150 gram van de bloem en gesmolten boter in een grote kom. Druk het mengsel in de bakvorm en bak 12 minuten.
  4. Klop voor de vulling de eieren met de overgebleven suiker en bloem. Klop er het limoensap en tequila er bij. Meng tot slot de overgebleven 150 gram bloem erdoor totdat er geen klonten meer zijn.
  5. Giet het mengsel over de hete korst en stop weer in de oven voor 25 minuten totdat de bovenkant bruin en niet meer doorzichtig is.
  6. Laat volledig afkoelen en besprenkel met poedersuiker.