Geniet van best of both worlds, knapperig én zacht, met gefrituurde soft shell crab op een gestoomd broodje met gepekelde komkommer en wakame! Serveer deze bao als snack of voorgerecht.
Bereiding
- Zet een stoommandje over een pan met gekookt water.
- Stoom twee bao’s in een stoommandje met een stukje bakpapier erin zodat de bao’s niet blijven plakken.
- Meng koud water met tempurameel tot het yoghurt dikte heeft.
- Dompel de soft shell crab in de tempura mix.
- Leg de soft shell crab in de panko en zorg dat deze helemaal onder de panko zit.
- Frituur tot de soft shell crab goudbruin is. Laat dan uitlekken op keukenpapier en knip door midden.
- Smeer wat Japanse Kewpie mayonaise op de broodjes en leg er de gepekelde komkommer op.
- Leg er nog wat wakame op en daarna de gefrituurde softshell crab. Voor wie er wat pittigs bij wil kan ook wasabipasta met de Kewpie mayonaise mixen!