Maak je maar geen zorgen, je zal niet spontaan in een glazen kist liggen net als sneeuwwitje nadat je een hap neemt van deze candy appels. Deze duister uitziende treats zijn een klassieker tijdens Halloween en mogen natuurlijk niet missen tijdens je feestje.
Dit bericht bekijken op Instagram
Bereiding
- Was de appels goed en droog ze af. Draai de steeltjes van de appel tot ze los zitten.
- Zet een bakplaat met bakpapier klaar en steek de bamboe spiesjes in de appels. Zet de plaat even aan de kant.
- Breng een middelgrote pan met water, agavesiroop, suiker en kleurstof aan de kook. Roer het geheel tot de suiker op is gelost.
- Zet het vuur harder en blijf de mix roeren tot het een dikke karamelstructuur krijgt (dus ongeveer 150 graden heeft bereikt).
- Dip voorzichtig de appels in het hete mengsel en plaats ze op de bakplaat. Laat de candy appels een uur afkoelen voordat ze geserveerd worden.
Halloween-cocktailtje erbij?