Afgelopen zaterdag was de lancering van de ‘Lotti’s Pastry Club’, een pop-up bij The Hoxton Amsterdam in samenwerking met pastry-chefs Alex Scour en Daya Cahen Eden. Alex kennen we van Public Space (en zijn vierkante croissants) en Daya kan je kennen van onder andere 4850.
Elke zaterdag zullen zij, komende zomer, van 10:00 tot op=op de lekkerste pastries serveren in Lotti’s. Denk aan vierkante croissants met room vulling, gegrilde maanzaad babkas met zuurdesem fudge en custardroomijs, brioche feuilletées met ricotta en zongedroogde tomaat of een overheerlijke choux met citroenroom en blauwe bessen.
Komende zaterdag gaan wij zeker even een kijkje nemen, aangezien Daya gevulde doughnuts met vanille creme, aardbei compote en een passievrucht cremeux gaat maken. Hou dus onze socials in de gaten, want dan kan natuurlijk niet anders dan heerlijk zijn en er heerlijk uitzien.
The Hoxton Amsterdam / Lotti’s
8 juli t/m 26 augustus elke zaterdag
10:00 until the last crumb