Start het truffelseizoen bij 5&33

Inspiratie

Het truffelseizoen staat weer voor de deur. Deze aromatische delicatesse maakt, mits goed gebruikt, zowat alle gerechten lekkerder. Voor restaurant 5&33 betekent de start van het seizoen dat het restaurant weer een aantal maanden geheel in het teken staat van deze parel. De jaarlijkse 5&33 was vorig jaar met Julius Jaspers en dit jaar is het de beurt aan chefs Freek van Noortwijk en Guillaume de Beer.

5&33

5&33 trapt het truffelseizoen af

Voor de 6de editie heeft 5&33 chef Mirko Bischèri de handen ineengeslagen met niet één, maar twee gepassioneerde chefs: Freek van Noortwijk en chef Guillaume de Beer. Vanaf 25 oktober kan je bij het restaurant genieten van een 4-gangen menu met verse witte truffel uit Italië. De truffels van het 4-gangen menu worden in Umbrië, Italië verzameld en om de dag naar de keuken van 5&33 vervoerd. In de keuken worden de truffels nauwkeurig gewogen en vervolgens verwerkt in de gerechten. Freek en Guillaume hebben hun favoriete truffelgerecht, gefrituurde bloemkool met Hollandaise saus en truffel, toegevoegd aan het menu.

5&33

Het Menu:

4-gangen met truffel, hoe ziet dat er dan uit?

  • Gefrituurde bloemkool met een Hollandaise saus van gerookte ham, sjalotjes, Pecorino en truffel
  • Gerookte buffalo ricotta ravioli met truffel
  • Lam, artisjok en truffel
  • Romige hazelnoten met een gezouten chocolade crumble en truffel

Het truffelmenu is voor € 50,- verkrijgbaar tot en met eind februari 2020. Reserveren kan via  www.5and33.nl.