En toen was daar de vierde chocoladesoort; naast melk, puur en witte chocolade is er ook Ruby. Ruby chocolade is de grootste innovatie in de chocoladewereld na de ontdekking van witte chocolade tachtig jaar geleden. Magnum lanceert nu als eerste in Europa ijs met Ruby chocolade. De lancering van de Magnum Ruby was bij het nieuwste sterrenrestaurant van Amsterdam ‘Graphite‘.
Magnum Ruby
De Magnum Ruby is een balans tussen Ruby chocolade en een romige vulling van witte chocolade-ijs met een frambozen swirl, wat zorgt voor een unieke en bijzondere combinatie. De Magnum Ruby is een nieuwe ijservaring; niet bitter, zoet of alleen maar romig, maar een op zichzelf staande categorie.
Meer over Ruby
Door het productieproces van de Ruby cacaoboon komt de kenmerkende bessensmaak en roze kleur naar voren. Het zorgt voor een compleet nieuwe smaakervaring, vrij van toegevoegde kleur- en smaakstoffen. De bijzondere smaak en verschijning van Ruby chocolade heeft een ware hype veroorzaakt onder chefs en chocolatiers wereldwijd.