Les Festins de Tannay: een feestelijke winterreis door de Bourgogne

Inspiratie

Bij Tannay komt december met extra glans: chef Thomas Demuth presenteert Les Festins de Tannay, een feestelijk vijfgangenmenu dat wordt geserveerd van 10 december tot en met 4 januari. De feestdagen vormen het moment waarop de keuken van Tannay op haar rijkst is, en dat proef je in elk detail. Dit is zo’n menu dat voelt als een warme winterjas: vol smaak, elegantie en een vleugje nostalgie.

Het menu brengt de winter tot leven met klassieke ingrediënten die de Bourgondische ziel ademen. Denk aan Pâté en Croûte du Chasseur, verfijnde coquille, malse poularde en een zijdezachte purée truffe en Albufeira. Het zijn gerechten die uitnodigen om even te vertragen en te genieten—een culinaire reis door Bourgogne, maar dan midden op het Realeneiland in Amsterdam.

Tannay serveert Les Festins de Tannay tijdens de kerstdagen én in de weken eromheen, zodat de magie van het seizoen op elk moment binnen handbereik is. Voor €99 per persoon schuif je aan voor dit vijfgangenmenu, tijdens lunch of diner van woensdag tot en met zondag. Op 31 december en 1 januari sluit Tannay even de deuren, om daarna de winterwarmte weer voluit te serveren.

Reserveren kan via de website