Jansz is nog even prachtig als de eerste keer dat wij het bezochten. De locatie is geweldig en je voelt je koning te rijk als je het tafeltje aan het raam weet te bemachtigen. Of zitten we toch liever aan de bar, voor een geweldige cocktail met bites? Waarom kiezen, want het kan allemaal bij Jansz. Gun het jezelf.
Chef Boone
Boone, die eerder schitterde bij het Waldorf Astoria Amsterdam, waar hij onder andere werkte als Sous Chef van Spectrum(**), brengt een schat aan ervaring met zich mee. Zijn culinaire reis voerde hem langs prestigieuze keukens, van Bord’Eau in De L’Europe tot de zonovergoten stranden van Aruba en het levendige Spanje. Met zijn brede achtergrond en innovatieve visie is hij perfect geplaatst om de culinaire ervaring bij Pulitzer Amsterdam naar nieuwe hoogten te tillen.
Met Boone aan het roer, kijkt Pulitzer Amsterdam ernaar uit om zijn reputatie als culinaire hotspot verder uit te bouwen. Dit is een spannende tijd voor zowel de lokale fijnproevers als internationale gasten! Houd je dus klaar voor een culinaire ervaring die je niet wilt missen!
De nieuwe menu’s van Jansz. beloven een verfrissende mix van verfijnde smaken en creatieve gerechten. Boone: “We geven Jansz. de aandacht en verfijning geven die het verdient!”