Eerlijk…voorgerechtjes kan iedereen wel maken. Garnalen met wat whiskysaus in een fancy glas en je hebt een garnalencocktail. Of brood, dips en wat olijven en je hebt een borrelplateau. Het klinkt als snel fancy. Ook het dessert is snel goed gemaakt wat dikke chocolademousse en geklopte room (sinds wanneer heet dat niet meer slagroom?). Het hoofdgerecht is wat iedereen tijdens de kerst dagen écht de koppijn bezorgt en dus schiet Jack’s BBQ shack precies daar to the rescue!
Jack’s BBQ Shack X-Mas: Stuffed Pork Roast óf Roast Rib of Beef?
Op het menu twee kerstklassiekers. Stuffed Pork Roast of Roast Rib of Beef. Beide spectaculair om op tafel te zetten (en in alle eerlijkheid vrij lastig voor de thuischef). Je bestelt, je haalt af en je volgt de mega simpele instructies hoe je beide gerechten afmaakt in de oven. En zo heb je in een handomdraai een geweldig kerst (hoofd)gerecht op tafel. De side dishes kun je zelf wel 😉
Bestel telefonisch voor 22 december (0611264969) en haal je bestelling de 24e op (blijft uiteraard goed tot 1e en 2e kerstdag)