GRIZZL was een van de eerste die, toen nog in hun foodtruck, een vegetarische burger op het menu zette die in smaak en structuur bijna niet te onderscheiden was van zijn ‘vleesbroertje’. Dat was in 2013 en inmiddels rollen zij allang niet meer het land door maar hebben vaste grond gevonden op drie locaties in Amsterdam. Nu lanceren zij een geheel nieuw menu. Een menu dat snackende tegenpolen bij elkaar aan tafel gaat krijgen.
GRIZZL – Meat the Veggies
Wat er dan zoal nieuw is aan die kaart? Nou om te beginnen: heel. veel. keuze. Waar het originele menu simpel voorzag in een beef-, kip-, vega- of veganburger heeft het nieuwe menu bij elke burger een vegan of vegetarische tegenhanger. Voorbeeld? De Hibernation bijvoorbeeld is een carnivoor zijn droom met een dubbele free range beef patty, gegrilde uien, cheddar, bacon en de signature GRIZZL-saus. Tegenhanger? De Vegan Hibernation! Dikke vegan pea patty, vegan cheddar en vegan bacon. Toch wel heel lekker 2020 dat je gewoon de keuze hebt voor wat op dat moment goed voelt.
Vlees, vega of vegan? GRIZZL.