5 x mega leuke (en nieuwe) food walks!

Inspiratie

Wat als ik jullie vertel dat we een corona-proof alternatief hebben gevonden voor uiteten gaan? De ‘food walk’ is wellicht al bij jullie bekend en een ontzettend leuk fenomeen. Voor iedereen is er wel een walk te vinden en voor de culinaire liefhebber is daar ‘Le Food Walk. Een walk in verschillende Amsterdamse buurten langs écht gave foodspots. Voor het komende Paasweekend en het weekend erna hebben zij nu 5 wandelingen en wij willen ze allemaal stuk voor stuk doen!

Welke van de 5? (of gewoon allemaal!)

Een culinair rondje oost, gezellig rondstruinen door het altijd mooie zuid, wandelschoenen aan voor de LaWa (Lange Wandeling) of toch de Pijp op het centrum? Via deze link vind je sowieso meer info over alle wandelingen en de ticketshops waar je de (felbegeerde) tickets kunt scoren. Het concept is bij alle wandelingen hetzelfde: je koopt een ticket, ruilt deze bij de startlocatie in voor een stempelkaart en hoeft alleen maar langs de zaken te wandelen die al op je staan te wachten met een hapje (en soms een drankje). Geweldig toch!

Le Food Walk

 

Le Food Walk: meedoen is meemaken

Wij hebben al meerdere walks van Le Food Walk geprobeerd en het is altijd echt een feestje. Zolang iedereen zich netjes aan de regels houdt, wandelt in plaats van voor de deur blijft hangen en afstand houdt is het ook voor de restaurants echt een goede manier om deze zware tijden door te komen. Scoor je ticket, wandel lekker door Amsterdam en we beloven je: het gaat niet tegenvallen!

Tickets