Patat zaak van topniveau met een goed glas wijn
Par Hasard combineert de to-go frituur van de frietkot met een eetcafe van hoog niveau. Hoe? Te beginnen bij de huisgemaakte frites, die inmiddels al drie keer door de AD Friettest bekroond met de titel ‘beste friet van Amsterdam’. Daarbij de eigen sauzen en inmiddels legendarische frikandellen. Deze patat zaak wil je absoluut kennen en ze staan op het punt om een gloednieuwe te openen. Dit keer op het hoofddorpplein!
Nog niet overtuigd? Bij Par Hasard serveren ze ook klassiekers als fish & chips, Limburgs stoofpotje of gegrilde rib-eye. Verder zijn de wijnen een feestje. Par Hasard ontwikkelde voor de beste combinatie met de bourgondische gerechten haar eigen huiswijnen. Daarnaast schenkt het cafe verschillende bieren en champagnes bij de frites.
Wist je dat aardappelen ook super goed als dessert kunnen? Wij bewijzen het met dit aardappelchips-dessert!